The Golf Estate

Ongoing

Ethereal space with muted
colors and clean lines

This apartment is configured to make the most of its possibilities in relation to light, space and, views. This 4100 sq.ft apartment overlooking the golf course consists of 4 bedrooms and 5 bathrooms. As this is going to be a sample apartment, we worked around warm and neutral colors. Taking grey as a base neutral color, we have added accent elements that would enhance the space.

Living Area

Simple vertical lines define the space with vertical wooden rafters dividing the living room and the dining area. The same language continues behind the sofa. On the adjacent side, there is a showcase wall with a TV & fireplace. The horizontal divisions in the millwork create useful niches for placing artifacts and other accessories. The carpet breaks the monotony of grey, by bringing in brown, blue in abstract shapes.

Projects

Enquire Now